Vaivojen parantaminen energialla:


Vaiva: Hoitokertasuositus:
Verisuoni- ja sydänvaivat
2 - 3
Keuhkoperäiset vaivat
2 - 4
Elinperäiset vaivat
3 - 5
Rankaperäiset vaivat
3 - 5
Meridiaanitukokset
4 - 5
Syöpä- ja kasvaimet
4 - 6
Imusuonisto
5 - 6
Lihasvaivat
6 - 10
Psyykeentason ongelmat
6 -
Ihottumat
6 -


Parantavat energiat tulevat kahdelta tasolta. Joko maan piiristä tai avaruuden ns. kosmiselta tasolta. Nämä energiat alkavat virtaamaan ihmisessä kun kiinnostuu lähimmäisistään tai eläimistä, ja niiden hoidosta. Jos tuntee että käsistä alkaa virtaamaan energiaa, olisi hyvä saada lisätietoa asiasta esim. kirjoista tai kursseilta. Nykyään kursseja on monenlaisilla nimikkeillä. Niissä kaikissa pelataan samalla energialla, vain tekniikat vaihtelevat. Pääasia että asioista saa selkoa, ja kurssivalinta kannattaa tehdä oman intuition mukaan.

Maan piirin energiat suodattuvat henkioppaiden kautta otsalohkon läpi ja siitä käsiin. Käsistä energia siirtyy ihmisen astraalikehon kautta värähtelyinä sairaaseen kohtaan, jossa tapahtuu solumuutoksia ja alkaa elpyminen. Jos ihminen on kuonautunut, hoidon lopullinen vaikutus tuntuu vasta tuntien kuluttua. Maan piirin energiat kulkevat yleensä luonnonhenkien tai ihmisoppaiden kautta. Kosmisen tason energioissa osa suodattuu henkioppaiden kautta ja korkeimmat värähtelytasot tulevat henkiolentojen kautta. Kun energia alkaa virtaamaan ihmisessä, se on eräänlaista lataamista joka tapahtuu päälaen ja otsalohkon kautta aktivoiden aivot. Lataus on pientä sähkömagneettista virtausta joka aivoissa yhdessä kilpirauhasen hormonien kanssa muodostaa eräänlaiset superaivot, jotka kykenevät ottamaan vastaan erilaista tietoa joko yliminältä tai henkioppailta.

Tästä johtuu avautuvan kanavan kilpirauhashäiriöt niihin kuuluvine oireineen. Jos lataus on voimakasta ja ihminen kipuilee sekä oireilee, moni tutkituttaa itsensä silloin lääkärillä mutta mitään ei kuitenkaan löydy. Henkinen kasvu on joskus kovaa eivätkä kaikki sitä kestä. Yleensä energia kulkee käsien kautta, mutta harjaannuksen ja kokemuksen myötä avautuu myös aivoenergia, jolloin voi käyttää kaukoparannusta.

Kaukoparannusta voi tehdä pelkän ajatuksen voimalla. Valokuvasta tai yleensä puhelimen välityksellä. Kohteena voi olla ihmisten lisäksi eläimet joissa yleensä tapahtuu voimakas parantuminen. Käytän kaukoparannusta pääosin fyysisiin vaivoihin kuten nikamiin, jäsenten paikalleen laittamiseen, sappikiviin jne. Kaukoparannuksen teho verrattuna paikalla olevaan on noin 70% luokkaa. Parhaat tulokset saavutetaan hoidettaessa eläimiä ja alle seitsemän vuotta täyttäneitä lapsia.

Kehittyneimmillä parantajilla jotka omaavat suotuisan inkarnaatiokehityksen, avautuu valoenergia joka virtaa sormenpäistä. Joillakin harvoilla tämä tapahtuu myös silmistä. Valoenergia on tehokasta verisuonten ja lihasten käsittelyssä.

Itse käytän joskus hoidossa kaikkia kolmea energiamuotoa. Käsistä lähtevää perusenergia, silmistä lähtevää valoenergiaa, ja ajatusenergiaa. Monesti jopa yhtä aikaa.

Vaivat joihin en katso vielä pystyväni ovat keskushermostoperäiset vaivat. Elimistä haima. Ns. pesäketauti, kurkun alueen vaiva. (krooniset vaikeimpia)

Tilanne voi olla toinen jo vuoden kuluttua.